Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open Dag FytArom

28 juni 2019-12:30 - 17:00

Helaas zijn we genoodzaakt om onze open dag te verplaatsen naar een later tijdstip i.v.m. de overheidsmaatregelen rondom het Corona Virus. De open dag wordt (voorlopig) verplaatst naar zondag 28 juni 2020. Het programma blijft ongewijzigd.

Je bent tussen 12.30 en 17.00 uur van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje uitgebreid kennis te maken met onze natuurgeneeskundige opleidingen, de docenten en de leslocatie. De open dag is niet alleen bedoeld voor geïnteresseerden in onze vakopleiding tot klinisch aromatherapeut, maar ook voor mensen met interesses in een van onze andere activiteiten, zoals de opleiding de bijscholing aromatherapie voor therapeuten en onze workshops. Wees welkom!

Programma

Gedurende de middag zullen er diverse activiteiten worden georganiseerd in ons leslokaal en in het lab, zoals een informatieve presentatie, het maken van natuurgeneeskundige producten en het destilleren van een hydrolaat (en eventueel etherische olie) in een glazen opstelling. Ook zullen er studenten aanwezig zijn om vragen aan te stellen over hun ervaringen en de gang van zaken tijdens onze lessen. Aanmelden voor de open middag wordt gewaardeerd! En kan via onderstaand contactformulier.

Adres

Het adres van FytArom is:
Oosteindseweg 161
2661 EC Bergschenhoek
Kijk hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

Aanmelden

Aanmelden kan via e-mail of via onderstaand aanmeldformulier.

Opleiding Franse AromatherapieBijscholing Aromatherapie voor Massage TherapeutenWorkshops

Je bent van harte welkom!

Gegevens

Datum:
28 juni 2019
Tijd:
12:30 - 17:00

Organisator

FytArom
Website:
www.fytarom.nl