Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop Hydrolaten

16 juni 2018-09:30

€90

Summer School workshop hydrolatenSummer

Hydrolaten zijn een natuurlijk aromatisch water en bevatten de levenskracht van de plant. Door de lage zuurtegraad (pH tussen 2,9 en 6,5) bezitten hydrolaten een bijzonder zachte en herstellende werking op onze huid. Bovendien kunnen hydrolaten inwendig gebruikt worden.

Het toepassen van hydrolaten voor in en/of uitwendig gebruik bevindt zich op het snijpunt tussen fytotherapie en aromatherapie. De therapeutische eigenschappen van een hydrolaat zijn in de regel een combinatie van fytotherapeutische en aromatherapeutische eigenschappen en zijn nooit één op één gelijk aan één van beiden. Hydrolatentherapie is voor een therapeut een veilige en zachte manier om iemand te behandelen, zowel in- als uitwendig.

Altijd al meer willen weten over hydrolaten? Geef je dan op voor de workshop op zaterdag 16 juni van 09:30 uur – 16:30. Aanmelden kan via info@fytarom.nl DEZE WORKSHOP IS AL VOL!

Naast een informatieve reader, gaan we uiteraard zelf oogsten, destilleren en een cosmetisch verzorgingsproduct maken. Wat je mee naar huis neemt voor eigen gebruik na afloop.

NB. Mocht je besluiten na deelname aan deze workshop je in te schrijven voor een van opleidingen van FytArom. Zoals onze opleiding Franse aromatherapie dan vervallen de inschrijfkosten a € 35,00 voor deze opleiding. 

Een leuke en informatieve manier om kennis te maken met FytArom!

De workshop is inclusief koffie/thee/water, fruit en iets lekkers bij de koffie, maar exclusief lunch.

 

Gegevens

Datum:
16 juni 2018
Tijd:
09:30
Kosten:
€90
Evenement Categorie:

Organisatoren

FytArom
j’Olie et Co

Locatie

FytArom
Oosteindseweg 161
Bergschenhoek, 2661EC Nederland
+ Google Maps
Website:
www.fytarom.nl