Fotoboek


In ons fotoboek vind je een sfeerimpressie van onze locatie en onze lessen. Klik op de foto’s en neem alvast een kijkje in de wereld van FytArom.

Leslokaal

Ons leslokaal is uitgerust met een whiteboard, naslag materiaal, anatomiemodellen en comfortabele tafels en stoelen. Het leslokaal biedt plaats aan maximaal 12 studenten.

Laboratorium

In het lab staat alles wat we nodig hebben om allerhande kruidengeneeskundige en aromatische producten te maken en etherische oliën en hydrolaten te destilleren.

Massageruimte

Onze leslocatie beschikt over een massageruimte waar onder deskundige begeleiding van onze massagedocent en in kleine groepjes intensief les kan worden gegeven.

Entree

Na binnenkomst in onze leslocatie vind je de entree met de mogelijkheid tot het ophangen van je jas, koffie en thee faciliteiten en natuurlijk sanitair.

aromatische kruidentuin

Aromatische kruidentuin

Naast de lesruimte hebben wij beschikking over een tuin waar gewandeld en gesnuffeld kan worden. Ook worden er hier grondstoffen voor het zelf maken van producten geoogst.

Therapeutische weekenden

De therapeutische weekenden zijn een verplicht onderdeel van de Vakopleiding Aromatherapie. Deze weekenden staan in het teken van therapeutische vorming maar hebben natuurlijk altijd een aromatisch tintje.