Weekend Therapeutische Vorming


Om het diploma Natuurgeneeskundig Klinisch Aromatherapeut te kunnen behalen, stellen wij de weekenden Therapeutische Vorming verplicht. Voor registratie bij beroepsverenigingen is deelname aan deze weekenden ook een vereiste. Deze weekenden worden per module jaar georganiseerd en zijn op een andere locatie dan de reguliere leslocatie. Tijdens deze speciale weekenden ontwikkel je je therapeutische vorming. Daarnaast zal er in deze weekenden veel aandacht zijn voor aromatherapie en het toepassen van massages.

NB: Wij gaan er standaard vanuit dat je meegaat tijdens het weekend. Kies je er voor om dit niet te doen dan is dit tot 1 oktober van ieder lesjaar gratis. Hierna zijn er kosten aan verbonden!

Het aromatherapeutisch weekend

Tijdens het weekend wordt onder andere gewerkt met:
-massages (ontspanningsmassage en Tuina)
-inzichtsoefeningen
-gezellig samen zijn
-meditaties en mindfulness
-qi gong
-bezoek aan een aromatherapie gerelateerde adressen
NB: Gedurende de weekenden kunnen gastdocenten een deel van het programma verzorgen.

Weekend therapeutische vorming in het kort

Het weekend is in het kort:
-van vrijdagavond 19.00 uur tot en met zondagmiddag 17.00 uur,
-op basis van all inclusive, inclusief overnachting op basis van een meerpersoonskamer. Voor een twee- of eenpersoonskamer is er een toeslag per nacht. De toeslag kunnen wij hier niet vermelden, omdat de locatie per jaar wisselt en afhankelijk is van de gekozen locatie.
Zie voor de kosten de pagina overige informatie en kosten.

Overige informatie

De datum van het weekend plannen wij in overleg met de leerlingen aan het begin van het schooljaar. Mocht het zo zijn dat je alsnog vanwege een calamiteit niet kunt deelnemen aan het weekend, maar uiteindelijk wel je diploma wil behalen, is er de mogelijkheid om in het opvolgende studiejaar alsnog het weekend te volgen.

Impressie weekend Therapeutische Vorming

Bekijk voor meer sfeerimpressies ook ons fotoboek.