Weekend Therapeutische Vorming


Deelname aan 3 weekenden Therapeutische Vorming is verplicht om het KTNO-geaccrediteerd diploma Natuurgeneeskundig Aromatherapeut te kunnen behalen én een vereiste voor registratie bij beroepsverenigingen. Elk jaar wordt er één weekend georganiseerd. De weekenden vinden plaats op een andere locatie dan de reguliere leslocatie. Een deel van het programma zal ingevuld worden door gastdocenten.

INVULLING

Tijdens de weekenden Therapeutische Vorming ligt de nadruk op het ontwikkelen van therapeutische vaardigheden. Er is ruime aandacht voor aromatherapie en leren masseren. Er wordt onder andere gewerkt met massages (ontspanningsmassages en Tuina), inzichtoefeningen, meditaties, mindfulness, qi gong en gezellig samenzijn.

EEN WEEKEND IN HET KORT

De weekenden beginnen op vrijdagavond om 19 uur en duren tot zondagmiddag 17 uur. De prijs is all-inclusive en op basis van overnachting in een meerpersoonskamer. Overnachting in een één- of tweepersoonskamer is mogelijk tegen betaling van een toeslag. De kosten voor de weekenden zijn te vinden op de pagina Overige informatie, kosten en leslocatie.

NB. We gaan er standaard vanuit dat je meedoet aan de weekends. Als je ervoor kiest om dit niet te doen, kan je gratis afmelden tot 1 oktober van het betreffende lesjaar. Afmelding na 1 oktober brengt kosten met zich mee. De datum van de weekenden plannen we in overleg met de leerlingen aan het begin van het lesjaar. Als je onverhoopt niet kan deelnemen, maar toch graag je diploma wilt behalen, bestaat de mogelijkheid om in het volgende lesjaar het weekend in te halen.

Impressie weekend Therapeutische Vorming

Bekijk voor meer sfeerimpressies ook ons fotoboek.