Leslocatie van FytArom


De leslocatie van FytArom bevindt zich in het buitengebied van Bergschenhoek (nabij Rotterdam). Wij hebben hier de beschikking over een lesruimte met openslaande deuren naar een groot terras (bij mooi weer wordt er dan ook deels buiten lesgegeven), laboratorium, massageruimte, keuken en sanitaire voorzieningen. Natuurlijk is er een prachtige aromatische tuin waar genoten kan worden van de geuren en kleuren, gewandeld en gesnuffeld kan worden en grondstoffen kunnen worden geoogst.

Alvast de sfeer proeven? Kijk in het FytArom-fotoboek

Klik hier om naar Google Maps te gaan of kijk onder aan deze pagina.

Routebeschrijving Leslocatie Auto

Bergschenhoek is een dorp in de randstad en ligt tussen Rotterdam en Den Haag. Het makkelijkste is om de N209 te nemen richting Bergschenhoek. Op de N209 neem je de afslag Bergschenhoek-Noord (bij de Rabobank). Hierna ga je bij de eerste rotonde rechts af een doodlopende straat in. Dit is de Oosteindseweg. De leslocatie bevindt zich in het souterrain van het een na laatste huis (nummer 161) aan de doodlopende weg (alleen fietsers en voetgangers kunnen nog doorrijden). Parkeren kan gewoon langs de weg. De ingang van de lesruimte bevindt zich aan het einde van het tuinpad dat zich aan de zijkant van het huis bevindt. Op de hoogte van het midden van het huis loopt een loopbrug naar de voordeur. Deze ingang is het niet, maar iets verder loopt een ander pad (tussen twee paaltjes aan de wegkant). Neem dit tweede pad en loop deze uit tot de deur aan het einde.

Klik hier om je eigen route te plannen.

Routebeschrijving Leslocatie Openbaar Vervoer

De leslocatie in Bergschenhoek is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Indien je met het openbaar vervoer reist neem je buslijn 173 van de RET.  Stap uit bij halte HOEKEINDSEBRUG. Buslijn 173 rijdt van Zoetermeer west, via Bleiswijk naar Metro Station Rodenrijs van de RET in Berkel en Rodenrijs en weer terug. De halte Hoekeindsebrug is een halte aan de provinciale weg N209. Vanaf de bushaltes is het slechts een kleine wandeling van ongeveer 3 respectievelijk 4 minuten  naar de leslocatie. Afhankelijk waar je bent opgestapt moet je eventueel bij het voetganger verkeerslicht even de provinciale weg oversteken. Dit is het geval indien je reist vanaf station Rodenrijs richting Bleiswijk/Zoetermeer. Eenmaal aan de goede kant van de provinciale weg steek je de secundaire weg over. Dit kan ook met een voetgangerslicht. Je komt nu uit bij een voet- en fietspad. Hier neem je de eerste weg links. Dit is een weg die alleen toegankelijk is voor voetgangers en fietsers. De weg loopt iets naar beneden. De leslocatie bevindt zich in het tweede huis dat je aan je rechterhand tegenkomt. Langs het huis zie je een tuinpad naar beneden lopen. Deze sla je in.  Aan het eind van dit tuinpad is de ingang van de leslocatie. Het adres van de leslocatie is Oosteindseweg 161,  2661 EC Bergschenhoek.

Klik hier voor gedetailleerde OV reisinformatie.