Isabelle

Scriptie docent, examinator praktijkexamen jaar 2

 

Ik ben Isabelle, moeder van 2 prachtige dochters, en getrouwd met Hans. Samen wonen we op een prachtig plekje in het buitengebied van Deventer.

Mijn grote passies zijn aromatherapie, taal en kennis vergaren, …de ideale combinatie dus om scripties te begeleiden 😊

Als kleindochter van een opa met een prachtige biologisch- biodynamische moestuin, een oma als lerares, die mij enorm stimuleerde om alles te lezen wat los en vast zat, dochter van een moeder die antroposofie , homeopathie en kruidengeneeskunde hoog in haar vaandel heeft staan, werd respect voor de natuur en de liefde voor literatuur mij met de paplepel ingegoten en is mijn interesse met het ouder worden alleen maar gegroeid.

 Jarenlang heb ik in de zorg gewerkt, meestal als nachtzuster bij mensen met dementie.  In mijn zoektocht om rust te brengen bij onrustige ouderen, nam ik in de nachten een flesje massageolie mee, en probeerde om bij onrust een voetenmassage te geven. De resultaten waren zo verbluffend dat ik hier echt meer wou mee doen… en zo is mijn traject met aromatherapie begonnen. Na een flinke burn-out ben ik tot het besef gekomen dat ik op een andere manier voor mensen wil zorgen, zonder dat het mijzelf helemaal uitputte. Toeval bestaat niet, op het juiste moment kwam er een vacature vrij bij Volatile, en kon ik daar gelijk aan het werk.  Nu werk ik sinds 2019 met ontzettend veel plezier als aromatherapeute en vertegenwoordigster bij Volatile.

Kennis vergaren stopt nooit, daarom zal je mij ook vaak nog zien bij de masterclasses van Fytarom, niet alleen voor de kennis, maar ook absoluut voor de gezelligheid en het contact met mijn collega’s!

Ga hier terug naar over ons