Docent Massage

Tilly is docent massage bij FytArom opleidingen, je ontmoet Tilly tijdens de massage lessen in jaar 1 en 2 en uiteraard tijdens de weekenden in jaar 1, 2 en 3.

Ik ben gelukkig en getrouwd met Ronald, heb een zoon en een dochter. Vanaf mijn 20ste ben ik werkzaam in functies als Directiesecretaresse en Office manager. Mijn brede basiskennis is gevormd door deze functies en ondersteunende werkzaamheden voor het management.

In 2005 ben ik gestart als Directie Assistent bij Bosman Medische- en Orthopedische Hulpmiddelen. Eén van mijn taken was teamleider van de Gezondheidswinkel. Samen met de Drogisten heb ik destijds diverse orthomoleculaire trainingen gevolgd. De trainingen over orthopedische hulpmiddelen in combinatie met het bewegingsapparaat boeide mij het meest. Mijn passie en interesse voor het menselijk lichaam heeft daar vorm gekregen. Maar als ik terugkijk heb ik dat eigenlijk mijn hele leven al gehad. Mijn broertje noemde mij vroeger al gekscherend “dokter Till”. Altijd op zoek naar oplossingen en benieuwd naar ‘andere’ mogelijkheden.

Inmiddels heb ik vanaf juli 2016 een eigen massagepraktijk en ben ik gediplomeerd masseur, stoelmasseur en sportmasseur. Ik heb diverse disciplines en specialisaties gevolgd zoals: lymfedrainage, bindweefsel-, voetreflex-, zwangerschaps- en Lomi Lomi massage en ook technieken zoals Acupressuur en meridiaan leer gestudeerd. In mijn massages combineer ik de Westerse met de Oosterse leer en respecteer ik de reguliere wetenschap.

In 2018 heb ik de Nascholing voor therapeuten bij FytArom gevolgd en vanaf dat moment voel ik me verbonden met de opleiding. Daar waar ik kan sluit ik nog geregeld aan voor een Masterclass, bijscholing of training.

Ik ben er dan ook heel trots op dat ik mijn ‘massagekennis’ mag delen met de studenten van de opleiding tot Natuurgeneeskundig Klinisch Aromatherapeut.

Ga hier terug naar Over ons